Do 15. septembra otvoren konkurs za opremanje računarskih kabineta

Bez autora
Aug 16 2010

Ministar za telekomunikacije i informaciono društvo u Vladi Republike Srbije Jasna Matić uputila je danas poziv osnovnim školama u Srbiji da se prijave na konkurs za opremanje računarskih kabineta koji će trajati do 15. septembra 2010. godine.Cilj je da sve osnovne škole u Srbiji dobiju računarski kabinet. Taj projekat će biti realizovan tokom čitave naredne školske godine. Plan je da u Srbiji, u kojoj ima više od 1.200 osnovnih škola, svaka od njih dobije računarski kabinet do 30 mesta, zavisno od toga da li može da obezbedi odgovarajuću učionicu.

Do 15. septembra otvoren konkurs za opremanje računarskih kabinetaMinistar za telekomunikacije i informaciono društvo u Vladi Republike Srbije Jasna Matić uputila je danas poziv osnovnim školama u Srbiji da se prijave na konkurs za opremanje računarskih kabineta koji će trajati do 15. septembra 2010. godine.

Cilj je da sve osnovne škole u Srbiji dobiju računarski kabinet. Taj projekat će biti realizovan tokom čitave naredne školske godine.

Plan je da u Srbiji, u kojoj ima više od 1.200 osnovnih škola, svaka od njih dobije računarski kabinet do 30 mesta, zavisno od toga da li može da obezbedi odgovarajuću učionicu.

Male škole, koje imaju samo jednu učiniocu i nekoliko đaka, dobile bi laptop i projektor. Takođe, cilj da nerazvijene opštine, kojima će resorno ministarstvo pomoći da obezbede instalacije i klupe, dobiju ovakve računarske kabinete.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik